PERSBERICHT; Wereldtop in Esports en Youtube-sterren komen zondag naar PurmerValley Experience

Youtube-sterren Ronald, Derka en Wilbert, Fortnite professional Lars Wiering en FIFA WK-ganger Renzo Oemrawsingh komen zondag 27 januari naar de PurmerValley Experience in P3 Purmerend. De PurmerValley Experience wordt zondag aanstaande tussen 12.00 en 17.00 uur voor de eerste keer gehouden en is onderdeel van de bedrijven- en werkbeurs Purmerend Werkt. Duizenden kinderen, ouders en andere belangstellenden krijgen de toepassingen te zien van de banen van de toekomst in marketing, IT, 3D printing, drones, Internet of Things, Virtual Reality, Esports, gaming en streaming. De toegang is gratis.


Meet & Greet met Ronald, Derka en Wilbert

Zondag aanstaande heb je van 12 tot 1 uur in P3 Purmerend de kans om ze te ontmoeten in een Meet & Greet. Daarna doen ze een live performance van hun hits ‘Die Verdomde Buurman’ en ‘Agent 8008’. Ook kunnen bezoekers meer te weten komen over het leven als influencers en wat hier allemaal bij komt kijken. Voor de Meet & Greet zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar. Opgeven kan via h20.gg.Show matches tegen de wereldtop in FIFA en Fortnite

Vanaf 14:00 uur komt Lars Wiering, in Fortnite beter bekend als ECV CazorlaHD. Lars is een profspeler en is tijdens de “Solo-Showdown” van Epic Games 12e van de wereld geworden in Fortnite, de meest populaire game op dit moment. Lars zal vertellen over zijn leven als prof: hoe je op een verantwoorde manier beter kunt worden in gaming en er je werk van kunt maken. Hij sluit af met show matches en squad games. Bezoekers worden dan uitgedaagd om met en tegen deze pro te spelen.


Daarna komt FIFA-speler Renzo Oemrawsingh van ECV Esports. Hij is speler in de eDivisie bij Fortuna Sittard en plaatste zich twee weken geleden voor de FIFA WK Finale. Renzo komt 1-1 en 2-2 FIFA games spelen en nodigt bij deze de beste spelers uit de regio uit. Hij deelt tips en tricks over hoe hij zichzelf elke dag probeert te verbeteren.
PurmerValley Experience en Purmerend-Werkt

Op de PurmerValley Experience kun je onder meer de laatste ontwikkelingen zien op het gebied van: 3D printing, Virtual Reality, Esports, sensoren (Internet of Things) Games en streaming, de Microsoft Hololens, Red Bull F1 racing en drones.


We nemen je mee in de oneindige mogelijkheden en toepassingen die TECH, IT en MARKETING bieden. Bezoekers zien hier de banen van de toekomst in actie.


Stichting PurmerValley

De PurmerValley Experience is een initiatief van Stichting PurmerValley. Stichting PurmerValley wil de inspirator en verbinder zijn om het totale ICT-ondernemerschap en het IT-klimaat in Purmerend te stimuleren en te verbeteren. IT-bedrijven, het onderwijs en de Gemeente werken hierin samen.


Purmerend-Werkt is de grootste bedrijven en werk beurs in de regio Purmerend. Kijk op www.purmervalley.nl of op www.purmerend-werkt.nl voor meer informatie.