Wat doen wij?

INSTROOM VERGROTEN


Door intensieve samenwerking tussen de ICT bedrijven, het onderwijs en de gemeente, wil PurmerValley Purmerend op een aansprekende en eigentijdse manier op de kaart gezet worden als ICT-stad.


ONDERWIJS VERBETEREN


We laten jongeren kennismaken met de verschillende aspecten van ICT. We laten ze de verschillende onderdelen, mogelijkheden en richtingen zien: Marketing, Cloud en Software.

INSPIREREN


Door al vroeg met deze verschillende disciplines bekend te raken, krijgt het begrip ICT meer inhoud en kan de aspirant ICT-er beter een keuze maken op basis van zijn of haar interesses. 


WAT LEVERT HET BEDRIJVEN OP?

Beter opgeleid personeel


Eenmaal opgeleid is de jeugd van nu de toekomstige medewerker van de ICT-Bedrijven. We laten bedrijven participeren in het opleiden van de jeugd, waardoor ze direct in contact komen met hun toekomstige werknemers.

Exposure (naam en imago)


De aantrekkingskracht van bedrijven kan gerealiseerd worden door bedrijven met elkaar in contact te brengen. Bedrijven die hier al gevestigd zijn kunnen zo de voordelen persoonlijk overbrengen op andere bedrijven. Hiervoor kunnen bijvoorbeeld netwerkgroepen, seminars en hackathons ingezet worden. 


Meer business


Op die manier wordt PurmerValley voor ondernemers aantrekkelijk en zullen er steeds meer ICT-Bedrijven zich vestigen in de omgeving.  


Onze impact

Beste IT onderwijs van NL
200 studenten extra instroom> 20 samenwerkingsprojecten tussen IT-bedrijven en onderwijs