PurmerValley Rabobank Hackathon op 19 juni over duurzaamheid

Na het grote succes van de eerste PurmerValley Hackathon in 2018 zal er opnieuw een Hackathon georganiseerd worden, de Rabobank Hackathon. Er is bewust gekozen voor het thema 'DUURZAAMHEID' voor deze editie en daarom is gekozen om het te houden in de Week van de Duurzaamheid. De Gemeente Purmerend organiseert diezelfde week op 21 en 22 juni weer de Solarbotenrace. Purmerend toont hiermee haar ambitie zichzelf te profileren als een van de duurzaamste steden van Nederland.


Programmeurs, consultants, marketeers en studenten


We zoeken mensen uit diverse specialismen die op deze dag een bijdrage willen leveren aan het oplossen van een probleem. Doe mee met de Rabobank Hackathon, de dag om een creatieve oplossing te vinden voor een duurzaamheidsvraag!


Meld jouw team aan of doe mee als individu. Denk bij een hackathon niet meteen aan het hacken van computers. Tijdens onze hackathon gaan we een probleem oplossen en gebeurt er niets illegaals. Vaak is de oplossing ict-gerelateerd. Het doel van de Rabobank Hackathon is om jongeren, onderwijsinstellingen en bedrijven met elkaar in verbinding te brengen. Tijdens de komende Rabobank hackathon vragen we jou je tanden te zetten in een maatschappelijk vraagstuk en proberen daarvoor een creatieve oplossing te bedenken.


Buddy

Werk je bij een ICT-gerelateerd bedrijf en vind je het leuk om een groep te begeleiden gedurende een ochtend, middag of avond? Meld je dan aan als buddy. Daar waar de groepjes vastlopen kun jij ze weer op het juiste spoor helpen. Laat ze bijvoorbeeld zien wat technisch mogelijk is of laat ze een andere kant op denken. Als buddy loop jij rond en ben je aanspreekpunt voor meerdere groepjes.

Aanmelden of meer info? Stuur een mail naar info@purmervalley.nl of vul bovenstaand formulier in.


Doel

Het doel van de PurmerValley Hackathon is om jongeren, onderwijsinstellingen en bedrijven met elkaar in verbinding te brengen. Jongeren krijgen zo een beter idee van de toekomstmogelijkheden van werken in de ICT in Purmerend. Rabobank Waterland en Omstreken en de gemeente Purmerend ondersteunen het initiatief en zien kansen om op deze manier talent te behouden voor de stad en de economie te versterken.